неделя, 10 септември 2017 г.

10 важни неща, които трябва да знаем за банерите от винил

10 важни неща, които трябва да знаете 

за винилната банер-рекламата, преди да поръчате!

от Александър Александров на 09 Септември 2017 г.
burgasreklama.com
Винил Бургас

Винил банери Бургас

Банери са ВСЕКИ!
Те стават неделима част от всеки бизнес, подходящи са за реклама и прикриване на строителни площи.
Купуването / поръчката на банер може да бъде напълно ясна задача - имате нужда от банер за рожден ден?
Достатъчно лесно - просто да направитм правописа правилно!

Но в света на банерите съществуват и много "тайни",  от материалите, до дизайна и монтажа.
Ако вашият проект е малко по-сложен ето ви 10 съвета, с които трябва да се запознаете!

1. Банерите обикновено се изработват от леки платна  като ВИНИЛ

Когато поръчвате , попитайте за теглото на медията /банера/. Има тежки банерни материали като 400 гр/м, които са чудесни за дългосрочно ползване на открито, но може би се нуждаете от винил с по-леко тегло, като 250-300гр/м,  което е подходящо за еднократна или временна употреба.

2. Банери от различни ВИДОВЕ ВИНИЛНИ материали. 

Солидният винилен банер е стандартен и се използва за  95% от нашите проекти, но има и специални продукти, за които може да искате да знаете. Винилът за ролбанерните стойки трябва да бъде тънък с леко тегло и анти-мачкащсе. За супер големи банери от над 100 квадратни метра може би се нуждаете от винилна мрежа, която е устойчива на силен вятър поради надупчената си структура.


3. Излагането на слънце е предизвикателство за всяка винилна банер реклама ! 

Ако монтирате реклама или банер върху южната страна на сградата, знайте че ще се наложи по-рано да я подмените!

4. Правилно монтирания винилен банер ще ви служи дълго време

Ако закрепването на банера е извършено професионално с  използвани качествени анти-курозионни материали, специални метални шайби и присособления можете да сте сигурни в това  че вашата реклама  ще стои години въпреки сериозноите атмосферни условия.

5. Професионалния монтаж е ключът да имате голяма винилна реклама

Наистина предупреждаваме Ви че това е по-трудно, отколкото изглежда. Когато нашите клиенти си поръчват винилни реклами от нас и след това  сами си я монтират ние не можем да дадем  гаранция за издръжливост, тъй като монтажът е от решаващо важно значение за да бъдете сигурни, че банерът ще издържи на външните атмосферни условия! Не се скъпете да инвестирате в опитен монтажист на реклами, който ще подсигури за вашата реклама качествено закрепване и дълготрайност на продукта.

6. В повечето населени места се изискват разрешения дори и за временни рекламни банери. 

Уверете се, че знаете какви са наредбите за реклама във Вашия град по отношение на размера, използването и поставянето на банерите от винил. Това е сериозно нарушение, при което ако органите наблюдаващи рекламната дейност във вашия град направят констатация за поставяне на ваше нерегламентирано Рекламно съоръжение ще получите незабавно парична санкция.

7. Има по-трайна опции за банерна винилна реклама. 

Възможност да инвестирате в банерна реклама, която ще издържи над 10 години на външни условия. Може да поръчате винилен  ПВЦ текст вместо обикновен цифров печат. Винилните ПВЦ букви, монтирани  върху бял банер, ще надживеят всеки  цифров печат. Може да ви струва една идея повече, но ако вашето съобщение е просто, и желаете то да ви рекламира дълго време, разгледайте и този вариант!

Трансперанти бургас
Трансперанти

8. Дизайнът не винаги е безплатен! 

Големите банери изискват големи по формат и качество графики за да изглеждат добре. Ако не разполагате с дизайнерски графики / Векторни и фотографски/с "добро" качество, може да се наложи да закупите качествени  дизайни от онлайн магазините. Ако инвестирате в голям банер, това е една добра инвестиция, чрез която да получите най-добрата реклама!

9. Големите поръчки често могат да бъдат договаряни! 

Ако поръчате голяма по обем поръчка от винилни банери с достатъчни големи по размер и бройки, можете да поискате и отстъпка. Големите винилни поръчки за промотиране на бизнес събития или промоции са едни от любимите поръчки за рекламните агенции !

10. Съхранявайте винилните банери внимателно!

Не оставяйте Вашия банер да се сгъва или да се пречупва в колата ви в от лятната горещина! Това е едно много трайно изделие, но неговият срок на годност е и ограничен в зависимост от съхранението. Когато желаете да запазите вашия винилен банер за по продължителен период от време: - Съхранявайте го във вид на руло или в специален тубус на хладно и сухо място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар